Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Organisatie

CvB-uurtje

Het CvB-uurtje geeft alle medewerkers en studenten van de UvA de gelegenheid persoonlijk in gesprek te gaan met de leden van het College van Bestuur (CvB).

Lunch

Het College van Bestuur wil graag weten hoe medewerkers en studenten het werken en studeren bij de UvA ervaren. Daarom worden er wekelijks CvB-uurtjes gehouden met een lunch, afwisselend voor medewerkers en voor studenten. Hierbij kun je praten met leden van het CvB over de zaken die jou bezighouden. Er is geen agenda en alles kan besproken worden.

  • Wat vind je goed aan de UvA?
  • Wat zijn voor jou de belangrijkste uitdagingen?
  • Welke kansen zie je voor jezelf, tijdens en ná je studie?
  • Wat zijn volgens jou aandachtspunten voor onze universiteit?

Meld je aan

Het CvB-uurtje is voor alle studenten en medewerkers van de UvA toegankelijk. Voor iedere bijeenkomst worden verschillende studenten en medewerkers op basis van een willekeurige selectie persoonlijk voor een lunch uitgenodigd. Omdat we vinden dat de beste gesprekken in een kleinschalige en informele setting plaatsvinden, is er per lunch-sessie plaats voor maximaal twintig personen. Wil je aanschuiven? Meld je hieronder aan. In overleg met jou kijken we dan welk moment het meest geschikt is.