Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bachelor

UvA Bachelordag: 12 oktober 2019

Oriënteren op je studiekeuze

Kom tijdens de UvA Bachelordag kennismaken met de UvA en ontdek welke bacheloropleiding het beste bij je past.

Information in English

Houd me op de hoogte

Je kunt je nog niet aanmelden voor de Bachelordag van 12 oktober 2019. Als je je gegevens achterlaat, brengen we je op de hoogte zodra de inschrijving opent.

Houd me op de hoogte

Wat is er te doen?

  • Voorlichtingsrondes: Waar gaat de opleiding over? Welke vakken krijg je? Wat kun je er mee? Alle opleidingen geven informatie in rondes van een uur.
  • Informatiemarkten: Stel al je vragen over een studie aan studenten en studieadviseurs. Alle opleidingen zijn vertegenwoordigd op één van de markten. In de Programmakrant zie je welke opleiding je op welke locatie kunt vinden. Bij de Information Points kun je terecht met algemene vragen over studeren aan de UvA, vragen over inschrijven, collegegeld, over studeren met een functiebeperking, etc.
  • Rondleiding campussen: Studenten leiden je rond over de campussen en vertellen je hoe het is om daar te studeren.
  • Rondleiding Sterrenkoepel en Experimentele natuurkunde: Interesse in Natuur- of Sterrenkunde? Bezoek op Science Park dan ook de sterrenkoepels van de UvA, of laat je rondleiden door de labs waar natuurkundig onderzoek wordt gedaan. We raden je wel aan om eerst de voorlichtingsronde van de opleiding te bezoeken.

Voorlichtingsronde ‘Jouw studie en jouw toekomst’

Tijdens deze ronde vertelt een UvA-loopbaanadviseur over de keuzes die je tijdens je studie kunt maken, bijvoorbeeld voor een stage, een minor, voor keuzevakken of voor een uitwisseling naar het buitenland. Ook vertellen we hoe je je tijdens je studie kunt oriënteren op werken na je studie, en lichten we toe hoe de UvA je hierbij ondersteunt.

Voorlichtingsronde 'Hoe kies ik een studie?'

Tijdens deze ronde vertellen studenten en een studiekeuzecoach over studeren aan de universiteit, de overgang van de middelbare school naar het hoger onderwijs en het studiekeuzeproces. De ronde geeft je inzichten in je eigen studiekeuze en laat je zien welke stappen je verder kunt zetten om te komen tot een keuze die bij jou past.

Vragen?

Heb je vragen over de UvA Bachelordag of over studeren aan de UvA in het algemeen? Stel ze aan de Central Student Service Desk:

  • T: +31 (0)20 525 1401
  • WhatsApp: +31 (0)6 2522 3400)